but-login-topbut-trial-top
Колибри ERP
Share on Facebook

Откриване на безплатна тестова сметка

Регистрирайте се във формата по-долу и ще можете в рамките на 60 дни да опитате и тествате функционалността на Colibri® ERP. След изпращане на заявката, в рамките на работния ден ще получите e-mail с инструкции за ползването на вашата безплатна тестова сметка.

С влизането в сила на новия регламент за защита на личните данни GDPR (General Data Protection Regulation) от 25.05.2018 г., относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (GDPR), Ви уведомяваме за следното:

ЕДА ООД обработва законосъобразно предоставените лични данни на контактни лица, както и на представляващите лица, само и единствено за целите на ползването на вашата безплатна тестова сметка, като никоя от страните няма право да обработва предоставените лични данни за други цели.

Ние събираме и обработваме лични данни само при спазване на изискванията на местното и европейското законодателство. Наясно сме, че обработването на Вашите данни е свързано с определена причина и не може да се извършва без ограничение.

Политиката ни за защита на личните данни има за цел да Ви разясни как и защо обработваме личните Ви данни.

Във вашата тестова база данни е въведен напълно реален пример, който ще ви улесни в разучаването на системата. Разбира се, можете да въведете и да използвате данни и от дейността на вашата организация.

Усетете как можете да работите навсякъде и по всяко време. Разберете за себе си защо много фирми се радват свободно да управляват бизнеса си с помощта на Colibri® ERP. Консултантите на ЕДА ще ви съдействат за разрешаване на възникналите въпроси и казуси.

Задължително поле °

 
Невалидна стойност (или празно поле)

 
Невалидна стойност (или празно поле)

 
Невалидна стойност (или празно поле)

 
Невалидна стойност (или празно поле)

 
Невалидна стойност (или празно поле)

 
Невалидна стойност (или празно поле)

Допълнителна информация

 
 
 

Код за сигурност

  Refresh Captcha  
Въведеният код е невалиден!
 
 
 
 
2009 Copyright EDA Ltd. All right reserved Web design EDA Ltd., 2009