but-login-topbut-trial-top
Колибри ERP
Share on Facebook

Референтни клиенти на Colibri® ERP

Фирмите от списъка са извадка и не са подредени по големина и важност. Всичките ни клиенти са еднакво важни! Искаме само да представим разнообразието от бизнеси, управлявани с помощта на Colibri® ERP.

logo toto - 3 sys

Български спортен тотализатор (БСТ)

primex-logo-doc

Примекс е лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника.

logo-svg-bultex99

БУЛТЕКС 99 ЕООД е специализирана в производство и доставка на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства.

cantek

Фирма Кантек е българска търговска фирма, основана през 1990 г. в София. За годините на своята дейност тя завоюва и утвърди лидерската си позиция на пазара на офис оборудване. Основна дейност на фирмата е дистрибуция, обслужване и сервизиране на висококачествена офис техника.

logo-doc-band 

БАНД - консултации и управление ООД (БАНД ООД) е група от компании за финансовосчетоводни и консултантски услуги.

vjf-logo

ВИ ДЖИ ЕФ е сред водещите фирми в България за иновативни строителни решения в сектор „Инфраструктурни проекти и обекти по опазване на околната среда".

logo-doc-dominex

Доминекс Про ЕООД Русе е производител на изделия от метал и метални компоненти за мебелната индустрия. Компанията е доставчик и износител на едро на метални изделия за бита към водещи компании в цял свят.

 hydrostab

Хидростаб ООД е директен вносител за българския пазар на компоненти и системи за водопровод и напояване. Портфолиото ни се състои от над 4000 артикула, разпределени в шест продуктови групи: Поливни системи, Маркучи, Градина, Вътрешен водопровод, Външен водопровод и Отопление.

logo-doc-vas

ВАС е инженерингова фирма в областта на покривните и хидроизолационни работи, създадена през 1991 г. Фирма ВАС първа предложи и наложи на българския пазар нова система американски безшевни улуци с неограничена дължина.

logo-mebel

Елимекс (Мебел Троян) е утвърдено предприятие с над 60 годишна история, с традиции и стил в мебелното производство. Постоянно развиваща се фирма, специализирана основно в производството на маси и столове от масивна дървесина - дъб, бук, череша, орех и др.

logo-bibendum

Бибендум е българска компания, която внася и дистрибутира вина от най-известните винарски райони в света. В тяхното портфолио са представени както класическите производители от Стария свят, така и вече утвърдени имена от Новия свят.

  timetron-bulgaria-logo-1451461714

Основна дейност на Timetron е производство, продажба и дистрибуция на електродомакинска техника, елктрически инструменти, стоки за бита и декоративна козметика.

  vogel-noot

Плуговете на австрийската фирма Vogel & Noot Landmaschinen GmbH са добре познати на българския пазар със своето качество и атрактивни цени. Над 5000 плуга работят по българските полета.

statev logo doc

Фирма Статев е създадена през 1989 година. Дейността й включва внос и търговия с резервни части за селскостопанска техника.

logo-mirage-doc

Мираж Груп ООД - доставка на машини, медии и консумативи за широкоформатен дигитален печат.

logo-steel

СТИИЛ ДИЗАЙН ЕООД съвместно с ВАЛА ТРЕЙД ЕООД е лидер в дистрибуцията на ръчни инструменти и крепежни елементи.

logo sys-tome

ТОМЕ е основана през 1991 г. в град Габрово с предмет на дейност внос и търговия с инструменти, консумативи, резервни части и машини в областта на металообработването и инструменталната екипировка.

  logo-dixi-1

Дикси е официален представител/дистрибутор за България на фирмите Rembrandtin Lack GmbH, Christ Lacke GmbH и Rembrandtin Powder Coating GmbH, които са част от Ring International Holding AG – Австрия.

logo-doc-brachev

БРЪЧЕВ ЕООД е външнотърговска, семейна фирма, чиято основна дейност е износ на слънчогледови семена и ядки от България към други европейски страни.

logo i text

Глобал Фууд Къмпани ЕООД е компания с основна дейност внос, преработка, пакетаж и търговия с хранителни продукти.

logo-doc-factor

FACTOR.BG - офис техника и консумативи от Epson, Katana, Opus, Adventa, Forever, Hhahnemuehle, Ilford, ChromaLuxe, Sawgrass.

logo-izolat

ИЗОЛАТ ООД е специализирана в производството на електро и термо изолационни материали, като стъклен ширит, полиуретанови и силиконови стъклолакотръби, силиконови маркучи и профили.

logo-limk

Строителство на жилищни, административни и промишлени сгради. Проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции. Специализирано оборудване на животновъдни ферми.

  scanclean logo

ScanClean развива своята дейност от 2002 г. и се утвърди като един от най-големите и комплексни дистрибутори в областта на професионалните продукти за почистване и хигиена. ScanClean е пълноправен член на INPACS. Продуктовият каталог на INPACS включва 38 от най-престижните марки в бранша, като Tork, Ecolab, Purell, Buzil, Vileda, Vikan, 3M, Semperit, Unger и др.

 compassever

Фирма „КОМПАС-СЕВЕР” ЕООД е основана в гр. Видин през 1992 г. с основен предмет на дейност търговия със строителни материали за строителството и бита.

Aragorn 

Арагорн ЕООД е водеща в страната в областта на дигиталния сублимационен и директен печат върху текстил. Предлагаме широкоформатни принтери Roland DG - Япония; Термотрансферни преси и каладри Monti Antonio - Итаилия; Сублимационни мастила J-teck - Италия; Сублимационна хартия на Cham paper grоup - Швейцария.

medina-bio

Медина Био ООД е българо-израелско дружество основано през 2006 г. Компанията е специализирана във внос и дистрибуция на стоматологични импланти, аксесоари към тях и инструменти на изрелската система Alpha Bio Tec.

  Bojana-logo

Божана ЕООД е официален дистрибутор за продуктите на Bona - световния лидер в производството на лакове, лепила, машини и абразиви, продукти за почистване и поддържане

logo-biofarma

BioPharma създава и дистрибутира висококачествена козметика за коса за българския и международен пазар.

 vox-logo

Profile VOX работи на пазара за строителни материали и продукти за обзавеждане от 1992г. Опитните ни служители и внимателната ни инвестиционна стратегия са ни превърнали във водеща полска компания, лидер в производството на PVC профили.

  VKLogo

ВЛАДИМИРОВ КИСКИНОВ е водещо адвокатско дружество в сферите на Енергетиката и екологичното право, ИТ и Електронна търговия, Търговско и дружествено право, Гражданско право и др.

logo-doc-bolshevik

БОЛШЕВИК ООД e инженерингова компания, предлагаща пълната гама металорежещи инструменти и промишлено оборудване.

 sts

Нашата компания е с дългогодишен опит и традиции, специализирана в разработването, производството и продажбата на козметични и за устната хигиена продукти за редица чуждестранни пазари. Ние произвеждаме висококачествена козметика, стриктно спазвайки всички изисквания на европейските регламенти.

logo gulbanis

Винарска изба Гулбанис Ваин е производител на качествени български вина от областта на с. Горски Долен Тръмбеш.

Demetra-logo

Основната дейност на Деметра-ХДИ ООД е износ на висококачествен български шарен слънчоглед и белени слънчогледови семки (слънчогледови ядки).

Logo-dragom

ДРАГО М е основана през 2004 година и търгува с материали за мебелната промишленност - байцове, лакове, лепила,патини за мебели, импрегниращи материали за дърво, подходящи за външни условия. Масла за дърво. Бели и цветни латекси за интериора и екстериора.

logo-doc-ikis

ИКИС СЛ ООД е създадена през 1998 г. и произвежда висококачествени продукти в сферата на интериорния дизайн и осветлението.

logo-doc-kerchev

Керчев и синове ООД - семейна компания с първоначална дейност търговия. В последствие фирмата разширява дейността си и със земеделско производство.

 logo-vera-94-bg-doc

ВЕРА 94 - Професионално Кухненско Оборудване. Оптимални и ефективни решения за всеки клиент. Над 25 г. Опит и Комплексни Решения.

luksinvest

Дейността на Лукс Инвест включва промишлено строителство, административно строителство, жилищно строителство, метални конструкции.

 blian

Глоуб индъстрис ЕООД предлага на българския пазар профилиран пенополиуретан, който се използва при производството на матраци и има широко приложение в редица други области.

logoraytron

Рейтрон Груп ЕООД - висококачествени продукти за изграждане на сложни и комплексни системи за сигурност, гаранционен и следгаранционен сервиз.

 forma vita logo

Forma Vita е една от най-разпознаваемите и предпочитани марки, когато стане дума за качествени санитарни продукти на добри цени.

tales

ТАЛЕС ЕООД - Габрово е търговска фирма, обслужваща фирми от българската индустрия от отраслите Металургия, Машиностроене, Корабостроене, Енергетика, Строителство, Транспорт, Химическата и Текстилната промишленост, Хранително-вкусовата промишленост и други.

logo-doc niki rotor

Ники Ротор Авиейшън ООД е създадена през 2010 г. в Правец. Компанията е известна като един от водещите производители на летателни апарати - автожири (gyrocopters).

  logo-doc-axflow

АксФлоу ЕООД e водещ доставчик на помпи в Европа и ноу-хау за помпи в процесната индустрия.

sr-logo 

СР Абразиви и Инструменти ЕООД e директен вносител на шкурки от всякакъв тип. Производител на абразивни ленти/колани по размер, зададен от клиента.

logo microasu

Микро АСУ ООД представлява над 60 доставчици на материали и машини за комерсиална графика от Европа и Азия. Разполагаме с богат асортимент от медии за печат и реклама, които можете да разгледате онлайн или в складовете и магазините ни в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора.

formabania logo 

FORMABANIA.BG е онлайн магазин на фирма Форма Глас ООД, чиято основна дейност е внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане за баня, производство и монтаж на душ кабини http://forma-glass.eu/, интериорни врати от стъкло, огледала за баня с LED осветление. Фирмата е и един от официалните сервизи на GROHE за София.

 
 
 
2009 Copyright EDA Ltd. All right reserved Web design EDA Ltd., 2009