but-login-topbut-trial-top
Колибри ERP
Share on Facebook

Teхнически изисквания

Прилагането на съвременни технологи в разработването на Colibri® ERP дава изключителни удобства на клиентите при използването на системата. С помощта на напредналите Интернет комуникации, достъпът до уеб базираните системи, като Colibri® ERP, от почти всяка географска точка и практически по всяко време на денонощието вече не стои като въпрос, а по-скоро e eжедневие.

Тези технологии дават и друго, много важно предимство, а именно - намаляване на изискванията към компютърните системи, използвани на работното място - били те стационарни или мобилни компютри и устройства. А това, от своя страна, снижава драстично разходите на организациите за внедряване и използване на Colibri® ERP.

Tехнически параметри

Опреационна система

(поддържани версии от производителя)

Windows

Mac OS X

Linux

Уеб браузър

(поддържани версии от производителя)

Mozilla Firefox

MS Edge

Google Chrome

Opera

Safari

Както се вижда, Colibri® ERP не поставя изисквания към "мощността" на компютърната конфигурация по отношение процесор, памет, твърд диск или към наличието на един или друг компютърен компонент.

За да използвате Colibri® ERP е достатъчно да имате настолен или мобилен компютър с инсталирана операционна система и уеб браузър от най-разпространените на пазара.

Голяма част от функциите могат да бъдат достъпни и чрез вградените браузъри на съвременните мобилни устроийства (handheld, netbooks и др.).

 
 
 
2009 Copyright EDA Ltd. All right reserved Web design EDA Ltd., 2009