but-login-topbut-trial-top
Колибри ERP
Share on Facebook

В11: Какво се случва с данните на потребителя в случай, че реши да прекрати ползването на Колибри ERP? Може ли организацията-клиент да си „вземе“ данните? За какъв период от време вие съхранявате тези данни в системата? Каква гаранция давате?

Отговор

За радост не сме имали още такъв случай.

Клиентът може да си “вземе” данните като със средствата на системата изведе желаните от него регистри и справки в Excel формат.

Ако клиента предложи формат и желана структура на данните, които иска да получи, ЕДА ще ги генерира от базата данни на клиента, но срещу допълнително заплащане.

ЕДА ежедневно прави архив на данните на всички свои клиенти, ползващи Колибри ERP като услуга единствено с цел да бъдат допълнително защитени от непредвидени обстоятелства.

В договора с всеки клиент е фиксирано, че собствеността и отговорността за въведените в Колибри ERP данни са изцяло на клиента.

ЕДА разработва бизнес софтуер от 1995 година и дори може да се каже още от 1989 г., от фирмите, които в последствие създават ЕДА. Целите на ЕДА са и винаги ще бъдат дългосрочни в този бранш. Доказателство за това е и успешното използване на софтуера като услуга в гамата от услуги на ЕДА, т.к. за ЕДА няма съмение, че този подход твърдо и дългосрочно се вписва в бъдещото развитие и предлагане на софтуерни системи въобще.

И в заключение: По никакъв начин не може да се впише злонамерено използване на клиентски данни, с каквито и да било, в незвисимо на кого дългосрочни цели.

Категория

 
 
2009 Copyright EDA Ltd. All right reserved Web design EDA Ltd., 2009