but-login-topbut-trial-top
Колибри ERP
Share on Facebook

В01: Откога предлагате ERP под формата на услуга (SaaS ERP)? Защо решихте да навлезете на този нов пазар?

Отговор

Oт края на 2006г. ЕДА предлага чрез продукта си Колибри ERP – бизнес софтуер като услуга.

Какво е днес софтуерът като услуга? Сега софтуерът като услуга (Software-as-a-Service (SaaS)) е силно развиващ се феномен в световния бизнес. Това развитие се осъществява с изключително бързи темпове. От началната идея за аутсорсване на управлението на данните и софтуера във външни фирми се достигна до днешната реализация на софтуер като услуга и до напълно нови методи за достъп до бизнес софтуерни решения.

Колибри ERP е едно такова решение и се предлага на принципа софтуер като услуга.

Защо ние (ЕДА) решихме да направим тази стъпка – да предлагаме Колибри ERP като услуга?

  • Първо: Работещата ERP (Enterprise Resource Planning) система е призвана да бъде информационен гръбнак на всеки бизнес. Днес вече този вид бизнес софтуер (ERP) става необходимост и на по-малките фирми, защото те трябва да са гъвкави, точни (безрискови) и бързи в реакцията си.
  • Второ: На всички е известно, че ERP е сериозен и скъп проект за всяка фирма, независимо от размера й. За преодоляване на това голямо стъпало функционалността на Колибри ERP се предлага като услуга, на абонаментен принцип. Този подход не изисква капиталовложения, предоставя бизнес функционалността навсякъде и по всяко време, скъсява до минимум цикъла на поддръжка и ъпгрейд.

Категория

 
 
2009 Copyright EDA Ltd. All right reserved Web design EDA Ltd., 2009