but-login-topbut-trial-top
Колибри ERP
Share on Facebook

Отзиви от клиенти

"Препоръчвам Колибри ERP на всички, които искат да имат единна фирмена информационна система – за по-малките фирми е най-удачен вариантът с годишен абонамент, при който информацията се съхранява на сървърите на ЕДА ООД..."

Ползвам КОЛИБРИ ERP вече повече от 10 години. В началото бях скептично настроен и честно казано имах съмнения, дали системата ще може да отговори на изискванията ни. Дейността ни беше външно-търговска с няколко производствени структури в различни региони на страната. Трябваше да се обхване работата на доста хора, които трябваше да се обучат да работят със системата и да имат ясно дефинирани права така, че всеки от тях да може да работи ефективно и в същото време да няма опасност да създаде проблеми (волно или неволно) на някой от другите потребители. Поради естеството на различните външнотърговски пазари, трябваше да издаваме и документи на различни езици, а това допълнително усложняваше задачата ни.

Когато започнахме работа, бях приятно изненадан от лекотата, с която се осъществиха много от първоначално дефинираните задачи. Практически нямаше нужда от никакви инсталации и всяко устройство, което имаше връзка с интернет можеше да работи със системата. Наложи се да бъда и администратор - много бързо се научих да дефинирам нови потребители с съответните права за работа, макар да нямах никакъв опит в тази посока. Една малка част от необходимата ни функционалност не съществуваше по онова време, но много бързо екипът на ЕДА ООД създаде и въведе нови функции в системата така, че всичко, което желаехме, се случи за един сравнително кратък период от няколко месеца.

Разбира се, зад магията на КОЛИБРИ ERP стои един прекрасен екип от професионалисти, които са в състояние да решават всички възникващи проблеми за много кратко време (понякога дори за часове). Така, освен неизбежните методически указания за работа със системата, неведнъж сме получавали и готови решения на съществуващи фирмени проблеми, които в крайна сметка подобриха значително ефективността на работата ни.

Сега вече не мога да си представя своята работа без КОЛИБРИ ERP – за изминалите години системата се разви толкова много, че ние потребителите не сме в състояние да използваме всички нейни възможности. Но едно е сигурно – системата решава абсолютно всички наши проблеми, защото е изключително гъвкава и може да се адаптира буквално към всяка възможна фирмена дейност. Нещо повече – сложните фирмени процеси могат да бъдат лесно контролирани чрез следене само на няколко предварително дефинирани индикатора!

Препоръчвам КОЛИБРИ ERP на всички, които искат да имат единна фирмена информационна система – за по-малките фирми е най-удачен вариантът с годишен абонамент, при който информацията се съхранява на сървърите на ЕДА ООД. А за по-големите фирми, с по-голям брой потребители, има смисъл да се закупи цялостна инсталация за собствен сървър. И при двата случая ще имате един надежден и отзивчив партньор в лицето на ЕДА ООД и ще може да разчитате на професионална помощ винаги, когато имате нужда от нея.

 

Ивелин Бръчев, БРЪЧЕВ ООД

 
 
 
2009 Copyright EDA Ltd. All right reserved Web design EDA Ltd., 2009